Рийз Уидърспуун ще търси музикални таланти с Apple

Слънцето на Холивуд обединява сили със стрийминг платформата на технологичния гигант за специално музикално шоу.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 август 2020

Какво остава след като вече си любима актриса на милиони хора, имаш книга, превърнала се в бестселър, супер успешна модна линия и продуцентска компания? Ами, очевидно, музикално шоу за таланти, продуцирано от същата тази компания.

https://www.instagram.com/p/CD_-0UqAyis/

Точно това ще направи Рийз Уидърспуун, която обединява сили с Apple TV+, за да представи My Kind of Country - ново, свежо риалити предаване, което цели да намери най-големите музикални таланти, разрушавайки "културните и музикални бариери в кънтри музиката".

"Е, не изглежда, че някога ще осъществя детската си мечта да стана Доли Партън, но това може да е следващата стъпка", споделя Уидърспуун в официалния си Instagram акаунт, където обяви проекта. "Изключително съм развълнувана да споделя, че Hello Sunshine ще си партнира с Apple, за да ви представи първото предаване, което търси изключителни кънтри музикални таланти."

https://www.instagram.com/p/B_-XpOOAx5d/

"Израстнала съм в Нашвил, Тенеси, кънтри музиката е огромна част от живота ми. Историята, артистичността... костюмите и спектаклите. Има толкова много забележително талантливи хора, чиито гласове се чуват в момента, но има още много с различни преживявания и забележителни истории, които все още трябва да бъдат разказани", казва още звездата от The Morning Show - първият оригинален проект на стрийминг платформата, в който участва и Дженифър Анистън.

845

Рийз споделя, че е невероятно вдъхновена от всички изпълнители, които не се притесняват от това да преследват дори най-смелите си мечти и е готова да допринесе за революция на кънтри музиката, която, така или иначе, вече е издигната в култ.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA