Всички говорят за последната реч на Мишел Обама. Има защо!

Бившата първа дама на САЩ директно заяви, че Доналд Тръмп е грешният президент за страната.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 август 2020

Събуждайки се тази сутрин, в социалните мрежи всички открихме поне малък откъс от новата реч на Мишел Обама, която тя произнесе на ежегодната Демократична национална конвенция.

https://www.instagram.com/p/CDj50UBAbqu/

"Доналд Тръмп е грешният президент за страната ни. Той имаше повече от достатъчно време, за да докаже, че може да свърши работата си, но не го направи. Той просто не може да бъде това, от което се нуждаем", споделя бившата първа дама на САЩ, а политически коментатори твърдят, че никога не са я виждали да произнася подобна реч или поне такава, в която директно да напада управлението на Тръмп.

"Ако смятате, че нещата не могат да се влошат, повярвайте ми, могат и ще се случи, ако не направим промяна в тези избори. Ако имаме някаква надежда да прекратим този хаос, трябва да гласуваме за Джо Байдън, защото животът ни зависи от него", добавя още Обама, която наскоро стартира и първия си авторски подкаст.

https://www.instagram.com/p/B_fe8lGgfxE/

Michelle Obama Podcast е сътрудничество между продуцентската компания на Барак и Мишел Higher Ground и Spotify, което вече е факт в стрийминг платформата. "Надявам се, че тази поредица може да бъде място, където да проучваме значими теми и да отговаряме на много от въпросите, които всички се опитваме да изясним в собствения си живот."

Разбира се, куп знаменитости подкрепиха изказването на Мишел и призоваха милионите си последователи в социалните мрежи да гласуват разумно на предстоящите президентски избори през ноември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA