Лейди Гага, Адам Драйвър, Робърт Де Ниро и Ал Пачино ще разкажат историята на Gucci

Носителите на "Оскар" са главните действащи лица в предстоящия биографичен филм, който ще разкаже цялата драма в модната династия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 август 2020

Няколко месеца след като завладя екраните и сърцата на милиони фенове по света с превъплъщението си в "Роди се звезда", стана ясно, че Лейди Гага ще изиграе и главната роля в предстоящ биографичен филм за модната династия Gucci.

Специално за лентата ексцентричната певица ще влезе в образа на Патриция Реджани - бившата съпруга на креативния директор на бранда Маурицио Гучи. Реджани е осъдена за организирането на убийството му през 1995 г., но след като прекарва 18 години зад решетките, през 2016 г. официално е на свобода.

Сценарият на продукцията е базиран на книгата "Домът на Гучи: сензационна история за убийството, лудостта, обаянието и алчността", а към актьорския състав на лентата се присъединяват толкова много звездни персони и ни дават още по-голяма гаранция, че вероятно няма да можем да отделим поглед от екрана.

Тези дни в публичното пространство се появи информация, че Адам Драйвър, Джаред Лето, Ал Пачино, Робърт Де Ниро, Джак Хюстън и Рийв Карни са в процес на преговори, за да се присъединят към каста на филма, който ще бъде режисиран от Ридли Скот.

54

Гага, Джаред, Ал и Робърт, сами по себе си, са носители на "Оскар", така че филмът определено ще е голям хит в сезона на наградите. Очаква се премиерата на лентата да бъде през 2021 година, а ние вече нямаме търпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA