Всички харесват The Crown, ето какво мисли кралското семейство за сериала

Една от най-популярните продукции на Netflix има своите фенове дори в редиците на кралското семейство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 август 2020

Трудно ще е да преброим феновете на The Crown, а още по-трудно реакциите им, когато продуцентите обявиха, че шоуто ще се завърне за още два нови сезона в Netflix. Оказва се, че когато сериалът се появи отново на екран тази есен, в списъка си с фенове ще има една много специална и важна личност, а именно кралица Елизабет II.

Според Daily Express, Нейно Величество е била убедена да започне да гледа популярното шоу от сина си принц Едуард и съпругата му Софи, и оттогава е изгледала всички 30 епизода на продукцията. 

https://www.instagram.com/p/CEHMZpHjESe/

Един от кралските репортери споделя, че "Едуард и Софи обичат "Короната", а и са от членовете на семейството, които често използват уикенда, за да се присъединят към кралицата за неофициална вечеря, след която гледат телевизия или филм. Източниците споделят, че двамата имат Netflix акаунт и винаги прекарват част от свободното си време в него.

"За щастие, тя наистина хареса сериала, въпреки че очевидно имаше няколко представени събития, които тя намери за силно драматизирани", казват още близки до семейството.

24

Въпреки че сценарият разчита на историческите факти по отношение на събитията, създателят на продукцията споделя, че не се притеснява от това да разкаже в художествени подробности някои от по-противоречивите и скандални истории, като например злополучната любовна връзка на принцеса Маргарет с Питър Таунсенд. Освен това, няколко от героите в шоуто са изцяло плод на творческо въображение, за да може да отговарят на нуждите на историята.

Изглежда, че кралицата не е единственият член на кралското семейство, впечатлен от продукцията на Netflix. Внучката ѝ принцеса Юджийн признава, че също е гледала няколко епизода от "Короната". "Музиката е прекрасна, историята е красива. Чувстваш се много горд да го гледаш. Не мога да говоря за всички, но така се чувствах, когато го гледах", казва тя.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA