Дженифър Лопес пуска на пазара своя козметична марка

Jenny from the Block е поредната знаменитост, която уверено превзема козметичната индустрия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 август 2020

Дженифър Лопес има много постижения в биографията си, а съвсем скоро планира да я разшири и със специална козметична марка, носеща името JLoBeauty.

След като неотдавна тя сподели свои кадри, в които е без капка грим, вчера Jenny from the Block пусна golden hour селфи, за да сподели вълнуващата новина със света (a.k.a. своите 129 милиона последователи), демонстрирайки бронзов тен, сияеща кожа и бляскав грим.

https://www.instagram.com/p/CEQKYkwJatJ/

Името на Джей Ло определено не е непознато на козметичната индустрия, защото тя е една от първите звезди, които пускат на пазара собствен аромат. Прави го през вече далечната 2002 г. Както можете да предположите, той се разподава за отрицателно време, а преди две години тя създава и специална капсулна колекция с козметичния бранд Inglot, фокусирана върху пигментираните формули на достъпна цена - нещо, което се надяваме, че ще продължи и като тенденция при JLoBeauty.

57

Въпреки че към момента няма абсолютно никакви подробности за появата на колекцията или артикулите, които ще се предлагат в нея, сигурни сме, че феновете на певицата ще бъдат доволни.

Лопес е от дамите, които обичат бляскавия и забележим грим, така че определено очакваме продукти, които ще придадат блясък както за дневните, така и за вечерните визии. Дженифър обича опушените нюанси, така че палитра с неутрални и меки тонове също би трябвало да е част от козметичната линия. Предполагаме, че няма да пропусне и продуктите, свързани с грижата за кожата, защото, както добре знаем, тя е от основно значение за красивия външен вид.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA