Любимите фотографии на Jacquemus - събрани в дизайнерска книга

Талантливият дизайнер събира любимите си iPhone кадри в нова книга, която пуска на пазара в началото на септември.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 август 2020

Симон Жакмю - фигурата, стояща зад иконичния френски бранд Jacquemus, отдавна е известен с колоритния си, облян от слънце Instagram акаунт, който отвежда милионите му последователи в лавандуловите полета на родния Прованс или горещите плажове на Канарските острови.

https://www.instagram.com/p/CDrMCFUDHjd/

Точно там често виждаме и неговите най-нови творения, които ни оставят безмълвни. И въпреки че част от снимките са за рекламни кампании, заснети от други фотографи (помните сесията на Бела Хадид, направена през Zoom), по-голямата част от тях са направени от самия дизайнер с неговия iPhone.

https://www.instagram.com/p/CEOzoR1Dc6k/

Вдъхновен от възможностите на мобилните технологии и фотографиите, уловени чрез тях, дизайнерът обяви, че ще издаде специална книга Images, която събира "всички любими iPhone изображения в една книга". Официалната премиерна дата е 1 септември, точно тогава дизайнерското издание ще бъде налично за поръчка на jacquemus.com.

https://www.instagram.com/p/CCt9UdCD_WU/

Жакмю споделя, че е "толкова развълнуван" за предстоящото издание, което всъщност ще е второ в неговото портфолио. През 2017 г. французинът издава Marseille je t'aime - книга, изследваща региона на Южна Франция, където той е роден и израснал.

При публикуването ѝ той признава, че сърцето му винаги ще принадлежи на Юга. "Имам нужда от хора, усмихнати хора, които пеят на улицата, хора, които са по-средиземноморски... Наистина ми липсва това." Сигурни сме, че ще усетим този дух и в Images!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA