Бракът на Елза Патаки и Крис Хемсуърт не е перфектен

Испанската актриса и австралийският актьор са щастливи, но признават, че една връзка винаги изисква МНОГО работа.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 август 2020

Подобно на всяка друга двойка, и Елза Патаки и Крис Хемсуърт знаят, че любовта невинаги е рози, шоколад и романтични целувки по залез слънце. "Смешно е, че хората ни смятат за перфектна двойка", споделя испанската актриса в ново интервю за Body + Soul. "Няма как. Имали сме възходи и падения, но продължаваме да работим по отношенията си."

https://www.instagram.com/p/CB3VrPnHSJY/

"Мисля, че една връзка изисква постоянна работа. Не е лесно. Винаги се опитвам да видя позитивната страна на нещата", казва Патаки за живота си с актьора от "Отмъстителите", от който вече има две деца - 6-годишните близнаци Саша и Тристан.

В разговора си за изданието, Елза споделя, че двамата с Крис "обичат да спортуват, да се хранят здравословно и да движат телата си", затова и възпитават децата си в сходни маниери. "Искаме те да сърфират. Всяко хоби, което да ги изкара навън, а не да ги сложи пред социалните мрежи и компютрите. С дъщеря ми яздим, откакто е на две и половина."

https://www.instagram.com/p/B_gLINDn_ln/

Подобно на Патаки, Хемсуърт също е казвал, че връзката с друг човек изисква доста работа. "Мога да бъда проклет и упорит, тя също. Направихме доста неща, за да се справим заедно. И двамата имаме ясно мнение за всичко, ентусиазирани сме за общия ни живот и за това, в което вярваме."

https://www.instagram.com/p/B49gWQKHy9v/

Няколко години след като двойката си казва заветното "да", Елза и Крис вземат решението да не отглеждат децата си в Холивуд и се преместват в родната страна на актьора - Австралия. "Обичам това, което правя като актьор, но когато сте заобиколени от работа  постоянно, става малко задушно. Хубаво е да разговаряте с хора и да сте част от общност, която не живее и диша този въздух."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA