Виктория Бекъм ще ушие сватбената рокля за годеницата на сина си

Очевидно Пош Спайс няма да е лошият персонаж в семейството, защото вече е в ролята си на истинска свекърва за пример.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 август 2020

Когато Никола Пелц тръгне по пътеката към олтара, за да си каже заветното "да" с Бруклин Бекъм, тя ще носи сватбена рокля, изработена специално от нейната известна... свекърва. Доста странно определение за Пош Спайс, не мислите ли?

Според източници, близки до семейството, Виктория Бекъм ще ушие роклята на 25-годишната Пелц, след като вече я е "засипала с подаръци от последната си колекция. Виктория би искала да го запази в семейството, но е развълнувана от факта, че Никола се е съгласила тя да направи роклята." 

https://www.instagram.com/p/CBbN-RMBIzW/

21-годишният Бруклин и Пелц обявиха годежа си в Instagram през юли след седем месеца връзка. На снимката актрисата и модел носи жълта рокля, която също е от последната колекция на г-жа Бекъм, а впечатление прави и изящният диамантен пръстен, който струва четвърт милион долара.

Неотдавна годеницата на най-големия син в семейство Бекъм сподели кадър в Instagram, на който той носи златна халка - без абсолютно никакво описание, което да изясни значението на фотографията. Именно това наведе милионите почитатели на двамата на мисъл, че са решили да се врекат във вярност, пазейки специалния момент в тайна от очите на всички останали.

https://www.instagram.com/p/CCgOGKNBXWa/

Дори това да се е случило, ще има и официална церемония с много гости, сред които се очаква да бъдат дори принц Хари и Меган Маркъл. "Дейвид и Виктория са добри приятели с тях и знаят, че посещаемостта им би направила деня още по-специален. Графикът им е толкова натоварен, че двамата побързаха да направят поканите възможно най-скоро." В интернет пространството се появиха и слухове, че Бруклин и Никола вече очакват първото си дете, но се опасяваме, че към момента "новините" са само и единствено това - слухове.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA