Семейната идилия на Джей Ло в нова кампания за Coach

Латино иконата позира с майка си и близнаците Ема и Макс, за да демонстрира най-горещите есенни модели на луксозния бранд.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 август 2020

През последните няколко месеца имахме възможността да помислим за всички онези важни неща в живота ни, които често сме склонни да приемаме за даденост. На челните позиции в списъка със сигурност са семействата и приятелите ни, които са основната ценност и в новата рекламна кампания на Coach, която включва лица като Майкъл Б. Джордан и Дженифър Лопес.

https://www.instagram.com/p/CEauQWdlDI_/

Луксозният моден бранд използва настъпването на есенно-зимния сезон, за да отпразнува сплотеността и всичко, което има значение. В рекламното видео, част от кампанията, виждаме Дженифър в компанията на майка си Гуадалупе и близнаците Ема и Макс. Отговаряйки на различни въпроси, бързо научаваме, че Макс е по-голям фен на видеоигрите, отколкото на спорта, но пък за негова сметка, Ема се отдава на софтбола.

"Coach ми даде възможност да разсъждавам върху три поколения любов и да оценя благословията, която ми е дадена", споделя латино иконата в официално изявление. "В една година като тази, изпълнена с толкова много хаос, толкова много промени и несигурност, които се случват навсякъде около нас, семейството е свързано с това да бъде постоянен източник на любов и светлина. Никога не съм се чувствала толкова близка със семейството си или толкова зависима и нуждаеща се от тях, както през това време от живота ни."

https://www.instagram.com/p/CEattFVlY_4/

Разглеждайки част от кадрите, които вече са реализирани в публичното пространство, започваме да мечтаем за топлите и меки пуловери, удобните ботуши и настроението, което есента носи със себе си. Макар да е по-меланхолично и различно.

Фотография: Instagram Coach/Ryan McGinley 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA