Ел Фанинг чакаше да покаже различната си страна на света

22-годишната актриса знае, че има какво да покаже на света, затова започна да го прави.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 септември 2020

За своите 22 години Ел Фанинг определено успя да докаже нещо много важно - възрастта няма значение, когато талантът и харизмата са вътре в теб. По-малката сестра на Дакота Фанинг толкова уверено се доказа като един от иконичните символи на поколението Z, че единственият вариант да подхождаме спрямо нея, е с възхищение.

https://www.instagram.com/p/CEmtYQTHqZH/

Съвсем скоро гледахме Ел в минисериала "Велика", разказващ невероятната история на Екатерина Велика и нейното време като императрица на Русия. "Има една много тъмна страна в мен, която е непочтителна и странна, която наистина обича да ходи там, където не трябва и да се движи по линията на непознатото. Най-накрая трябваше да покажа тази страна", разказва Фанинг в ново интервю за C Magazine

57

Блондинката, която е повече от неотразима и... величествена в продукцията на Hulu, разкрива, че с течение на времето възнамерява да опита възможностите си и зад камера. "Това е процес. Все още намирам гласа си в него, но бързо разбрах, че никой няма правилните отговори. Всеки ден ме избират за различна работа, а има толкова много неща, които не съм правила."

https://www.instagram.com/p/CCHHz2Tn9VB/

Често сранявана със своята сестра, Ел признава, че двете са безкрайно различни, особено по отношение на чувството им за стил. "Когато бях млада ми беше позволено да бъда ексцентрична. Майка ми ме оставяше да обличам луди тоалети и да ходя на училище. Имаше случаи, в които обличах нещо, а Дакота ми казваше, че изглеждам безумно. Децата определено ми се подиграваха, но не ми пукаше."

Истината е, че именно това разграничаване от типичния бонбонен образ, който повечето млади момичета налагат в Холивуд успя да превърне Ел в звезда. И то каква! Над тези редове е трейлърът за "Велика", ако още не сте го гледали, можем само да ви попитаме КАКВО ЧАКАТЕ?!!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA