Дуейн Джонсън и цялото му семейство са били заразени с коронавирус

Скалата разкри, че цялото му семейство е дало положителна проба за COVID-19 преди около три седмици.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 септември 2020

Дуейн Джонсън разкри, че той и цялото му семейство са били заразени с коронавирус! Актьорът използва вниманието на Instagram аудиторията си, за да сподели видео, в което разказва повече за преживяването, подчертавайки, че вирусът е бил "страхотен враг" дори за него. 

За щастие Джонсън и семейството му вече са от другата страна на болестта, след като всички са дали положителни проби преди около три седмици. "Мога да ви кажа, че това е едно от най-предизвикателните и трудни неща, които някога сме изживявали като семейство", разкрива той. "И лично за мен също, макар че в миналото съм минавал през няколко дупки."

Дуейн казва, че двете му малки дъщери, които са на 4 и 2 години, са проявили леки симптоми, но той и съпругата му Лорън Хашиян са били съвсем различна история. "Щастлив съм да споделя, че вече сме добре. Ние сме от другата страна, и, слава богу, здрави сме."

Бившият кечист насърчи последователите си да проявяват изключителна предпазливост при срещи с приятели (тъй като те са се заразили от близки семейни такива, незнаещи, че може да имат положителна проба) или семейство и да предприемат всички възможни мерки - както тестване за коронавирус преди срещата, така и носене на маска, за да предотвратят разпространението на заразата.

https://www.instagram.com/p/CCw1jcsljWp/

"Положителният тест за COVID-19 е много по-различен от преодоляването на неприятни наранявания или дори счупвания, които са ми се случвали повече от веднъж", разказва още Дуейн. "Причината, поради която чувствам, че това е различно, е защото приоритет номер едно винаги е да защитавам семейството, децата и близките си."

Радваме се, че цялото семейство е добре, както и че решиха да споделят опита си с останалата част от света. Все пак всички продължаваме да се борим с несигурността и дезинформацията.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA