Дженифър Гарнър показа себе си без грим в Instagram

Талантливата актриса благодари на уроците, които годината донесе със себе си. Как го направи? Със селфи без грим, което сподели в Instagram.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 септември 2020

Дженифър Гарнър е от онези броящи се на пръстите на едната ръка знаменитости, които никога не изглеждат заслепени от холивудката суета, непременно съпътстваща актьорската професия. Бившата съпруга на Бен Афлек винаги е позитивна, усмихната и откровена до болка, дори за нещата, които сме свикнали да не споделяме с останалите.

https://www.instagram.com/p/CE10cNCjRi8/

По-рано днес талантливата актриса използва вниманието на Instagram аудиторията си, за да публикува свое селфи без грим. "Благодаря за подаръците и уроците на това лято. Господ да благослови всички учители, институции и администрации, които ни напътстват покрай многобройните въпросителни за новата учебна година. Да бъдат благословени и родителите, които се справят с всичко това. Както и децата, даващи всичко от себе си в тази трудна ситуация”, гласи описанието под кадъра на Гарнър, която, също като много родители, все още не знае как ще продължи обучението на малчуганите вкъщи.

https://www.instagram.com/p/CEufkKVDIdj/

Неотдавна Дженифър коментира и ситуациите, в които се е почувствала неудобно като родител. "Ще кажа, че най-лошите ми родителски моменти са тези, които се връщат и ме преследват - мигове, в които съм се почувствала смутена”, разказва Гарнър. "Случвало се е да се почувствам осъдена заради поведението на децата си. В тези моменти просто мислиш, че си ужасна майка.”

https://www.instagram.com/p/CEkbXHaD7Et/

Звездата от "Събудих се на 30” разкрива, че веднъж дъщеря й Вайълет е отказала да измие ръцете си по време на посещение в Disneyland - нещо, което я е провокирало да покаже непозната до този момент своя страна. "Тя не искаше да си мие ръцете, но бяхме в Дисниленд и видях хора, които ме разпознават - зяпаха ни, искаха да ме видят като родител. Толкова се смутих, че я грабнах и пъхнах ръцете й под течащата вода."

Нямате нужда от други доказателства, че и звездите понякога са хора, нали? 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA