Кой е новият мъж до Кейти Холмс?

Звездата от "Кръгът на Доусън" официално има нова любов в живота си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 септември 2020

Кейти Холмс отдавна е забравила Том Круз. Въпреки че романсът между актрисата и верният последовател на сциентологията продължава да излиза наяве по едни или други причини, Кейти вече има нов мъж до себе си.

Преди няколко дни Холмс бе забелязана в компанията на Емилио Витоло по време на романтична вечеря в Манхатън, след която бяха уловени от различни папараци да се целуват и изглеждат щастливи по улиците на Голямата ябълка.

58

Логичният въпрос е кой е новият човек до Кейти? Емилио е готвач, който работи в изискания ресторант на баща си Emilio's Ballato в Сохо. Луксозното заведение има редица световноизвестни фенове като Упи Голдбърг, Джъстин Бийбър, Риана и Брадли Купър. Витоло е добър приятел и с братята Джонас.

Освен кулинарната си кариера, 33-годишният Витоло има и опит като актьор. Той се е появявал в Inside Amy Schumer и Royal Pains, както и във филма The Birthday Cake с участието на Юън Макгрегър и Вал Килмър.

https://www.instagram.com/p/BzyQVcvhI5E/

Преди Холмс и Емилио да бъдат забелязани в обща компания, шеф готвачът е сгоден за дизайнерката Рейчъл Емънс, а Кейти е заедно с Джейми Фокс цели шест години. Двамата се появиха на червения килим на Met Gala през 2019-а и няколко месеца по-късно стана ясно, че раздялата им вече е факт и всеки е поел "по своя път". Надяваме се Кейти най-накрая да е открила щастието!  

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA