Ейми Шумър е диагностицирана с лаймска болест

Комедийната актриса сподели новината със своите 10 милиона Instagram последователи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 септември 2020

Когато Ейми Шумър сподели своя детска снимка в Instagram, припомняйки първата си въдица, едва ли някой е предполагал, че актрисата ще разкрие, че е диагностицирана с лаймска болест. 

"Някой друг с лаймска болест това лято? Разбрах скоро и съм на доксициклин", казва актрисата в описанието под поста. "Може би я имам от години. Някакъв съвет? Може ли да изпия чаша вино или 2?"

https://www.instagram.com/p/CE41p9xJ-dC/

"Знам, че трябва да стоя далеч от слънцето. Вземам и билки", разкрива още звездата от "Тотал щета". Тя помоли последователите си да коментират и собствения си опит в борбата с болестта. "Искам да кажа, че се чувствам добре и съм развълнувана да се отърва от това."

Лаймската болест е "потенциално инвалидизираща инфекция" която се разпространява чрез специфична бактерия. Симптомите могат да включват главоболие, болки в ставите, умора и други, а в по-късен стадий се характеризират с парализа, силно главоболие, проблеми с паметта, слуха, зрението и сърцето.

https://www.instagram.com/p/B4yfd1SplFY/

Ейми далеч не е първата звезда, която се сблъсква с този здравословен проблем. Джъстин Бийбър, Йоланда и Бела Хадид, Аврил Лавин, Бен Стилър и Кели Озбърн също са диагностицирани с лаймска болест.

Пожелаваме на слънчевата блондинка да бъде много здрава оттук нататък и да продължава да бъде себе си, защото Холивуд има нужда от хора като нея!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA