Терапевтът на Криси Тейгън е имал много специален съвет за нея

Бременната Тейгън намалява значително времето, което прекарва в онлайн пространството по съвет на нейния терапевт.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 септември 2020

Криси Тейгън може да е кралицата на социалните мрежи, но напоследък я виждате все по-рядко там. Причината? Нейният терапевт я е посъветвал да намали значително времето, което прекарва в онлайн пространството.

https://www.instagram.com/p/CEyS_k4J55i/

"Вече почти не съм онлайн и това беше по молба на моя терапевт", споделя съпругата на Джон Леджънд в ново интервю за Marie Claire, добавяйки, че дълго време се е подигравала на идеята за терапевтични сесии, но след това е открила правилният човек, който "променя света" ѝ. 

https://www.instagram.com/p/CE4txYZJ1Iy/

"Хората мислят, че съм жилава, но аз съм толкова съпричастна и приемам болката и тъгата на другите като свои собствени. Когато разочаровам хората, съм свръхсъзнателна за това. Понякога се чувствам така, сякаш другите не са достатъчно разбиращи, така че е добре да си взема почивка", казва Криси, която се опитва да намери баланса между грижата за себе си и използването на нейната комуникационна платформа.

https://www.instagram.com/p/CDWsvt9Jo9o/

"Част от мен знае, че сега не е подходящият момент да мълчим", разкрива още тя. "Чувствам се много егоистично и странно да кажа, че психичното ми здраве е важно, когато има хора, които биват убивани от полицията в собствените си домове. Имам чернокожи деца, така че наистина ли е подходящият момент да не искате да кажете нещо?"

https://www.instagram.com/p/CE3_jSXMH1b/

През май Тейгън дари 200 000 долара за освобождаване на арестувани по време на протести от движението Black Lives Matter, а съвсем наскоро двамата с Джон обявиха и третата изненадваща бременност на телевизионната звезда.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA