#BringTheBloggers ИДВА В ПЛОВДИВ НА 26 СЕПТЕМВРИ!

Да, точно така. На 26 септември идваме в Пловдив с най-горещите лица в интернет пространството и куп изненади!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 септември 2020

Всеки, който до този момент е присъствал на някоя от нашите специални конференции #BringTheBloggers, може да потвърди, че професионалното развитие в онлайн пространството върви ръка за ръка със забавлението. 

След като получихме многобройни запитвания от наши читатели, които са далеч от столицата, най-накрая сме щастливи да обявим, че екипът ни, заедно с този на Missbloom.bg, идва за четвъртото издание на конференцията... в Пловдив!

Градът на тепетата ще бъде наш домакин на 26 септември (събота), когато между 13:30 и 18:30 ще се опитаме да отговорим на най-горещите ви въпроси, свързани с инфлуенс маркетинга. #BringTheBloggers ще се проведе в зала Империал на хотел Империал, за да може, при хубаво време, да направим почивките и коктейла ни в прекрасната градина. 

Трите успешни издания на конференцията в София ни предизвикаха да се уверим, че идвайки в Пловдив, ще дадем най-доброто на нашите гости - цел, в която ще ни помогнат и нашите специални лектори, отново разделени в няколко панела.

https://www.instagram.com/p/CEqYrHvAzEb/

https://www.instagram.com/p/CBksCOHHrnj/

https://www.instagram.com/p/CEhOtBODIul/

За най-горещите модни и козметични тенденции ще си поговорим с вдъхновяващите Ивелина от FRICHIC, Алис от Mademoiselle Aia и Денина Мартин, а понеже продължаваме да мечтаем за екзотични пътувания и приключения, няма да пропуснем възможността да ви срещнем с Ирина Денева (when_you_wonder_what_to_wear) и Илиян от One Ticket Just Go.

https://www.instagram.com/p/CEgUQAsj3zH/

https://www.instagram.com/p/BuwFa0aFuv_/

С очарователната Радостина Христова пък ще си говорим за баланса между времето с децата вкъщи и онлайн кариерата - разбира се, като част от панела GRAZIA MAMA.

https://www.instagram.com/p/B5FimTbDrs6/

За първи път #BringTheBloggers ще ви срещне с риалити звездите Елена Терзиева и Пламен Кичев, както и с Емил и Калина Христови. Заедно с тях ще обсъдим успеха в социалните мрежи, който получават след участието си в телевизионния формат "Един за друг”. 

https://www.instagram.com/p/CCaR1yXp20-/

Ако вече сте достатъчно развълнувани, припомняме ви, че трябва да побързате да запазите местата си в официалната Facebook страница на събитието или на events@atticaeva.bg. Разбира се, продължаваме традицията да има страхотни коктейли, подаръци и много изненади. Елате да се забавляваме заедно, обещаваме ви, че няма да съжалявате!

Събитието се организира с подкрепата на партньорите ни от Бритиш Американ Табако, LUCY Fashion и Fashion Days.

ОЩЕ ОТ #BRINGTHEBLOGGERS:

РАДОСТНА МАМА ЗА НАЙ-НОВОТО В СВЕТА НА БЛОГЪРИТЕ

ПРАВИЛОТО ЗА УСПЕХ НА ИВЕЛИНА ОТ FRICHIC: "ЗАПИТАЙ СЕ КАКВО ИСКАШ И НАСОЧИ ЕНЕРГИЯТА СИ ТАМ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ЗАД КАМЕРАТА НА ЕДИН ТРАВЪЛ БЛОГЪР С ИЛИЯН ОТ ONE TICKET JUST GO 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA