Крис Евънс има какво да каже на всички, които коментират голата му снимка

Капитан Америка се сблъска със ситуация, която е всичко друго, но не и супергеройска.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 септември 2020

Ясно е, че когато си холивудска звезда, трябва да бъдеш повече от внимателен по отношение на нещата, които публикуваш в интернет пространството, защото е сигурно, че дори да изтриеш поста си, поне 253 000 твои фенове го имат запазен някъде в галериите си.

Още по-проблемно е, когато този пост се оказва твоя гола снимка, която си споделил погрешка измежду другите ти Instagram публикации. Точно това направи 39-годишният Крис Евънс, публикувайки видео, заснето от екрана на телефона си. Звездата от "Капитан Америка" има намерението да покаже снимка от галерията си, но любопитните му почитатели веднага забелязаха... ами, можете да се досетите коя част от него.

Трудно ни е да повярваме, че десетки знаменитости се присъединиха към коментарите около ситуацията, а след няколко дневна тишина и място в Trending позииците на социалните мрежи, Евънс сподели: "След като имам вашето внимание... ГЛАСУВАЙТЕ НА ТРЕТИ НОЕМВРИ!"

Крис се опитва да накара феновете си да бъдат политически активни през цялата година, така че не е изненадващо, че използва този момент, за да ги насърчи да гласуват на предстоящите избори. Той дори създава уеб платформата A Starting Point, която дава възможност на избрани лидери от двете страни на надпреварата да се свържат с избирателите. На това казваме "да извлечеш максимума от всяка ситуация"!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA