Карди Би се развежда с Offset след 2 години брак

Рапърката с хапливия език е сложила край на взаимоотношенията си с Offset.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 септември 2020

Карди Би се развежда! Талантливата изпълнителка е подала молба за развод от рапъра Offset, а един от адвокатите по случая потвърждава, че двойката е сложила край на взаимоотношенията си и предстои да има съдебно изслушване на 4 ноември.

"Сърцето ѝ най-накрая разбра, че е дошъл моментът да спре да губи времето си", споделя Карди преди няколко дни в социалните мрежи, което накара нейните фенове да предположат развитието на ситуацията.

https://www.instagram.com/p/CBvCeD8gkhH/

Двойката се сгодява през 2017 година и тайно сключва брак още същата година и са заедно до този момент с една малка раздяла през 2018-а, когато посрещнаха на бял свят и малката си дъщеричка Кълчър.

"Според съдебните документи, получени от TMZ, Карди търси основно физическо попечителство, както и законно попечителство над 2-годишната им дъщеря Кълчър. Тя също иска Offset да плаща издръжката за детето - неясно колко към този момент. Освен това тя ясно посочва в документите си, че в момента те са разделени и няма надежда да оправят нещата помежду си", споделя източник, близък до двойката.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA