Какви са сватбените планове на Деми Ловато?

Ловато признава, че е започнала да разглежда рокли, но пандемията е променила хода на събитията.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 септември 2020

Неоспорим факт е, че връзките в Холивуд се развиват със скорост по-голяма от тази на светлината. Изминаха няколко месеца откакто Деми Ловато се сгоди за Макс Ерих, но очевидно тя вече мисли в посока сватба. 

Разбира се, пандемията промени по-голяма част от плановете в сектора на събитията, в това число и сватбите, но не по тази причина Ловато споделя, че се чувства готова да избяга и да се врече във вярност на своя любим, далеч от очите на всички.

https://www.instagram.com/p/CEf5Ph5hmmq/

"Започнах да разглеждам рокли, но пандемията забави нещата. Бих искала да избягаме и да се оженим тайно, защото животът ни е толкова публичен, а искам да запазя този свещен момент между мен и него", разкрива тя в ново интервю. 

"От друга страна, искам моите приятели и семейство да са там за тържеството, но не мога да го направя, докато пандемията не приключи, тъй като не е безопасно, така че наистина не знам", казва още изпълнителката на I Love Me. "Имам визия в главата си за това как бих искала да изглежда, искам голямо тържество, но да бъде красиво, определено не с бяла рокля."

https://www.instagram.com/p/CDpAXxIBQZR/

В своя типичен стил, Ловато разкрива, че никога не е била традиционалистка и обича да прави нещата по собствен начин. Същото се отнася и за музиката, и за съвместния живот с Ерих.

"Бях настроена да се завърна тази година, след като бях извън светлината на прожекторите за известно време. Нещата всъщност не вървяха по план, но както казах, всичко е свързано с времето", разкрива тя. „Успяхме да споделим този път заедно, така че това ускори отношенията ни до ниво, което всъщност не можеш да обясниш на хората. Наистина съм щастлива и се чувствам благословена всеки ден!"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA