Новият мъж до Хали Бери е носител на "Грами"

Звездата, която наскоро отбеляза 54-тия си рожден ден, знае как да привлече вниманието към любовния си живот.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 септември 2020

Напоследък Хали Бери все по-често е във фокуса на обектива, но затова има причина. Актрисата отбеляза 54-ия си рожден ден в страхотна форма и вероятно с нова любов в живота си.

След като спекулациите в публичното пространство наведоха почитателите ѝ на мисълта, че тя излиза с певеца Ван Хънт, Бери публикува Instagram пост, в който е облечена с негова тениска, а описанието под кадъра гласи "сега знаеш...❤️🦶🏽"

https://www.instagram.com/p/CFP6uTmpL-y/

Вероятно вече се чудите какво има предвид с емотиконката на крак, но предполагаме, че тя е интересна препратка към предишна снимка във фийда на актрисата, за която тя улавя краката си с очевидното присъствие на мъжки такива. 

Ван Хънт е носител на награда „Грами". През 2007 г. той печели престижната статуетка за най-добро R&B изпълнение от дует или група за участие в трибют версията на песента "Family Affair" на Sly & the Family Stone. Неговият едноименен дебютен албум излиза през 2004 г. и е последван от On The Jungle Floor през 2006 г. и Popular през 2007 г.

https://www.instagram.com/p/CC2E_qTDX2b/

Хънт очевидно не е толкова срамежлив по отношение на любовта си към Бери, тъй като в края на август публикува снимка с актрисата, на която тя го целува по бузата.

Преди да се впусне в любовен романс с Хънт, Хали бе женена за френския актьор Оливие Мартинес, с когото се развеждат през 2016 г. и с когото тя споделя грижите за 6-годишния си син Масео. Звездата има и 12-годишна дъщеря от връзката си с модела Габриел Обри.

https://www.instagram.com/p/CEgTfYfBlXJ/?utm_source=ig_embed

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA