Кейт Мидълтън, едно специално колие и още подкрепа за децата

Херцогинята на Кеймбридж отново подкрепя развитието на децата. Както можете да предположите, прави го със завидна доза стил.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 септември 2020

Херцогинята на Кеймбридж продължава да се фокусира върху развитието в ранна детска възраст, затова прекарва следобеда на вчерашния ден, посещавайки представителите на различни семейни инициативи, провокирани от пандемията.

Очарователната Кейт Мидълтън проведе видеоразговор с експерти, за да научи повече за усилията, които хиляди родители в Обединеното кралство полагат през последните няколко месеца. "Страхотно е, че имате голям екип от общности в цялата страна", казва тя по време на ангажимента, който се проведе от двореца Кенсингтън.

https://www.instagram.com/p/CFcSnMbFUTK/

"И двамата с Уилям знаем колко жизненоважни са тези отношения за семействата - те са истински спасителен пояс. Така че вие и вашата армия от доброволци се справяте страхотно. Аз, също като вас, бих искала да видя подкрепата между партньорите да бъде част от обществото ни като цяло."

След това Кейт се насочи към лондонския парк Батерси, за да разговаря с представители и доброволци от осем организации, които изпълняват програми за подкрепа на родители, предоставяйки на семействата редица ресурси, включително практически съвети, емоционална подкрепа и помощ при ориентирането в обществените услуги.

Облечена в лилав чино панталон от M&S (както можете да предположите, той е изчерпан, но този вариант от ASOS за само 40 долара е доста добър еквивалент), бяла тениска Ralph Lauren и бели маратонки Superga, херцогинята се насочи към Старата английска градина на парка, за да се срещне с хора от Leeds Dads, Coram, Home-Start и Parents 1st UK.

https://www.instagram.com/p/CFcdS1Powa8/

Проблемите с психичното здраве засягат поне една на всеки 10 жени по време на бременност, а според официално изявление на двореца, "ангажиментът е следствие на дългогодишната работа на Кейт, която винаги е подкрепяла семействата." 

По време на посещенията си, нямаше как да не забележим, че съпругата на принц Уилям носи бижу със сантиментално семейно послание. Изящното златно колие с верига включва три висулки, гравирани с буквите C, G и L. Разбира се, става дума за първите букви от имената на принцеса Шарлот, принц Джордж и принц Луи. И ако това не е истински очарователно!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA