Селена вече не е тъжна и наранена, доказва го с горещ кадър в Instagram

Изпълнителката на Ice Cream демонстрира перфектна форма и любов към несъвършенствата си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 септември 2020

Смятаме, че едва ли има много хора на тази планета, които да не обожават Селена Гомес. Музикалната суперзвезда винаги е откровена и здраво стъпила на земята, дори когато става дума за моментите, преобърнали живота ѝ на 360 градуса.

Точно такъв се оказва бъбречната трансплантация, на която изпълнителката на Fetish се подлага преди няколко години. За да покаже, че се гордее с трудното преживяване, Селена пусна горещ нов кадър в Instagram, на който позира със син бански и застанала така, че да се вижда белегът от вътрешната страна на десния ѝ крак.

https://www.instagram.com/p/CFhtu__j9zy/

"Спомням си, че когато ми присадиха бъбрек, в началото беше много трудно да покажа белега си. Не исках той да бъде на снимки, затова носех неща, които да го прикрият”, гласи описанието под вдъхновяващата фотография.

„Сега, повече от всякога, се чувствам уверена в това коя съм и какво съм преживяла, и се гордея с това”, споделя още Гомес, поздравявайки близка своя приятелка за лансирането на "@lamariette, чието послание е точно това... всички тела са красиви.”

https://www.instagram.com/p/CEmfzOQjYMp/

Бившата звезда на Disney коментира пред Rolling Stone, че вече не иска хората да я възприемат само като тъжна и наранена. "Исках хората да разберат, че съм преживяла нещо истинско, но тази част от мен вече е в миналото.”

Миналата година Селена споделя, че се спира на бански костюми, покриващи тези части от тялото, но виждаме, че тя отново е уверена и готова да докаже, че няма по-красива версия на самите нас от истинската такава!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA