Истинската причина Деми Ловато да сложи край на годежа си

След петмесечна връзка (и изненадващ годеж!) Деми Ловато каза "сбогом" на актьора Макс Ерих.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 септември 2020

Вероятно отдавна трябва да сме спрели да се изненадваме, когато звездите ни доказват, че всяка връзка под светлината на прожекторите има определен срок на годност. Особено тези, които завършват с годеж след пет месеца.

Колкото и щастлива да изглеждаше Деми Ловато, когато обяви новините, че е сгодена за актьора Макс Ерих, оказва се, че нещата между тях не са били съвсем перфектни, тъй като вече са сложили край на любовните си взаимоотношения.

4

Според източник, близък до двойката, през последните няколко седмици нещата са "започнали да тръгват надолу", а двамата са се карали "много, защото той трябваше да пътува до Атланта по работа, а Деми винаги искаше да бъде с него." 

Според същите тези приятели, Ловато не знаела кой всъщност е Макс и не е смятала, че той има добри намерения. "Имаше много червени знамена, които тя пренебрегна и се опита да си затвори очите. Тя не му вярва и си мисли, че не беше напълно честен с нея." 

5

В първоначално появилата се информация за раздялата, Деми казва, че това е било "трудно решение" и за двамата, но са го взели, за да се съсредоточат "върху собствените си кариери". 

Няколко часа по-късно в публичното пространство Ерих споделя красноречиви постове, с които намеква, че научил за раздялата им от таблоидите, тъй като изпълнителката на Sorry Not Sorry не е споделила с него абсолютно нищо. Както можете да предположите, общите им снимки в социалните мрежи вече са само в архивите на платформата.

Ако раздялата им е била с цел да се фокусират върху личностното си развитие, значи много скоро ще имаме порция нови хитове от Деми, в които тя ще бъде по-силна от всякога.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA