#BringTheBloggers Vol.4: Този път завоювахме Пловдив

Първото издание на #BringTheBloggers в Пловдив се оказа абсолютен успех. И сме много щастливи от този факт!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 септември 2020

Разбирането, че дъждовното време предполага упражняването на активности, които не изискват ставане от леглото, отдавна не важи за екипа на GRAZIA и Missbloom.bg.

Точно такъв беше денят на 26 септември, когато дойдохме в Пловдив за четвъртото издание на конференцията ни #BringTheBloggers - първото в града на тепетата.

457

Въпреки нагласите за мрачно настроение, ние бързо успяхме да се заредим с оптимизъм и да отговорим на най-важните въпроси, свързани с инфлуенс маркетинга, който продължава да намира все по-голямо място в света около нас.

За да разберем какво е да бъдеш лайфстайл персона в социалните мрежи, на сцената първо поканихме очарователните Алис Симеонова, Денина Мартин и Ивелина Петкова, които ни споделиха кога са започнали с изявите си онлайн, как обработват снимките си и още куп други любопитни неща.

5

Веднага след тях проведохме изключително интересен разговор с Ирина от when_you_wonder_what_to_wear и Илиян от One Ticket Just Go, които ни разказаха най-вълнуващите си пътувания и споделиха своите спомени от другия край на света, карайки ни да мечтаем за екзотично бягство още сега.

95

Разбира се, специална част от конференцията отново отделихме на панела GRAZIA MAMA, в който Радостина Христова ни разказа за своя опит в интернет пространството и сподели с аудиторията какво точно се изисква, за да накараш двете си малки момчета да застанат пред камера и да позират.

57

Финалната права на #BringTheBloggers Vol.4 пресякохме със слънчевите Ели, Емо, Кики и Пламен, които е почти невъзможно да не познавате от телевизионното риалити "Един за друг”. С тях коментирахме големият брой последователи, изграждането като бранд и лесно ли се свиква с хората, които искат да се снимат с теб на улицата.

5

Именно с тях поставихме край на конференцията и дадохме начало на коктейла, по време на който всички гости имаха възможност да зададат въпроси към нашите лектори, докато се наслаждават на свежи напитки и уютната обстановка на хотел Империал.

Истината е, че си прекарахме страхотно и със сигурност много скоро ще искаме да се срещнем (отново) с публиката в Пловдив. Благодарим ви, че заедно успяхме да съчетаем полезното с приятното!

456

Благодарим на спонсорите ни от Бритиш Американ Табако, LUCY Fashion и Fashion Days!

И понеже останахме безкрайно заредени с положителна енергия и вдъхновение, още следващата седмица ще ви очакваме в София за петото издание на #BringTheBloggers. Ще се видим там! 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA