Ели, Емо, Кики и Пламен - риалити звездите, които ще посрещнем на сцената на #BringThe Bloggers Vol.4

На 26 септември в Пловдив на сцената ще се качат най-усмихнатите риалити персонажи, с които тази година ни сблъска лице в лице.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 септември 2020

Нали не сте пропуснали новините, че специалната ни конференция #BringTheBloggers идва в Пловдив на 26 септември? Точно там за първи път ще посветим част от времето си на сцената на риалити звездите - тези, които ни карат да приковем поглед към екрана и да се обръщаме всеки път, когато се разминем с тях по улицата.

След модата, красотата, пътуванията, бизнеса и майчинството, като специални гости на конференцията ще посрещнем слънчевите Елена Терзиева и Пламен Кичев в компанията на очарователните Калина и Емил Христови, които е почти невъзможно да не познавате, защото съвсем наскоро те ни забавляваха цели три месеца в телевизионния формат "Един за друг”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Заедно с тях ще си поговорим за кариерата им в онлайн пространството, за това колко последователи са успели да съберат покрай предаването (отговор: много!) и за още куп любопитни неща, които ще споделим на 26 септември в хотел Империал!

За да ви убедим, че си заслужава да бъдете сред нашите гости, се срещнахме с тях още сега, за да разберем най-любопитното. Всичко останало те обещават да споделят с публиката ни на място!

https://www.instagram.com/p/CACyGS0h0OL/

Мислите ли, че има хора, които са родени един за друг?

Емо: Не мислим, а сме сигурни! Факт е, че създаването на семейство винаги крие рискове от бъдещо неразбирателство, но докато имаме в живота си примери като родителите на Кики, ще вярваме в „Един за друг".

Много хора пазят личния си живот с цената на всичко, а вие не се притеснявате да сте пред камерата. Какво дава и какво взима любовта пред очите на хиляди хора?

Емо: Аз вече доста години съм пред камери и на сцена и това е удоволствие за мен, част от цялостното преживяване да съм артист. Старая се да отделям личния от професионалния живот и едното да не влияе на другото, това ми дава спокойствие.

Калина: Аз вече започнах да свиквам с този начин на живот покрай Емо, въпреки че още има моменти, в които ме обзема сценична треска. Това се случва все по-рядко и когато сме заедно, нямам притеснения от хората и тяхното мнение за нас.

https://www.instagram.com/p/CAP62Umhfu_/

Участието в предаването направи ли ви по-смели?

Елена: По-уверена. Имаше предизвикателства, с които не съм мислила, че мога да се справя - от типа на затварянето за 2 часа в багажника на кола, при наличието на клаустрофобия от моя страна. Или страхът ми от високо и всички височини, които покорих. Мога всичко!

Бързо се сприятелихте. Какво харесахте едни в други?

Калина: В Ели и Пламен ли?!? Не харесвам нищо в тях и едвам изтърпяхме компромиса да живеем в една стая по време на формата! Това е шега, която винаги ще е актуална за нас. Забавни са, уравновесни, интересни за общуване и нещо доста важно за мен - имаме еднакви ценности и гледаме в една посока.

https://www.instagram.com/p/CAucZjdJ5Ap/

Момчета, кое е първото нещо, което си казахте наум, когато видяхте жената до себе си за първи път?

Емил: Много е красива... но защо ме гледа така лошо?! (Смее се.) По време на първата ни среща Кики се държа доста резервирано, понеже се случи на мое клубно участие, а по принцип тя не е от хората, които търсят вниманието на звездата на деня, но за наше общо щастие аз не се отказвам лесно!

Пламен: Честно казано, спомените ми малко бледнеят, но мисля, че веднага оцених "вътрешната" ѝ красота.

Докъде в географски и емоционален план бихте стигнали за тях?

Пламен: Емоционално - докъдето се налага, без значение. В географски план най-много до Търговище (майка ѝ е оттам). 

Емил: Аз съм от мъжете, готови на всичко за жена си, така че, ако се налага, съм готов да ида на круиз около света заради нея и емоционално да си изкарам готино!

+8

Не забравяйте да запазите своето място в официалната Facebook страница на събитието или на events@atticaeva.bg. Очакваме ви с нетърпение!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA