Кейт Мидълтън знае как да приготви перфектното маршмелоу

... и изглежда също толкова добре в скаутска униформа, колкото и по принцип.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 септември 2020

Не сме предполагали, че един ден ще се обръщаме към Кейт Мидълтън като към президент на скаутите. Да, онзи вид скаути, които лагеруват, палят огън и усвояват важни житейски умения, които не е никак лошо да притежаваме.

За да отбележи тази нова роля, херцогинята на Кеймбридж отново заложи на ежедневен и семпъл аутфит, който въпреки нужната дистанция между нея и децата, успя да изненада дори малките.

https://www.instagram.com/p/CFuQvqkFfdG/

Сядайки край огъня със скаутите, Мидълтън демонстрира, че знае как да приготви перфектното маршмелоу. Разбира се, направи го с чифт кафяви дънки от Massimo Dutti, синя риза, елек от Really Wild Clothing и ботуши на See by Chloe.

Разбира се, под елека тя носи синьо-червения шал, който е отличителен знак на скаутите.

45

В официалния акаунт на двореца Кенсингтън бяха споделени няколко кадъра от специалния кралски ангажимент, както и съобщение от другия президент на скаутите - принц Едуард. 

"Отдадеността, приобщаването и подаването на ръка при нужда е част от поколенията скаути и съм щастлив да приветствам херцогинята на Кеймбридж като съвместен президент. Ще работим заедно, за да продължим това наследство", казва той.

Само на нас ли ни се струва, че няма нещо, с което Кейт да не се справя отлично?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA