Джиджи Хадид, Зейн Малик и "емоционалните" първи дни от семейния живот

Цялото семейство Хадид е "обсебено" от новия член, а Зейн се старае "да бъде възможно най-добрият баща".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 октомври 2020

Точно преди седмица Джиджи Хадид и Зайн Малик обявиха, че са посрещнали на бял свят първото си дете. И докато все още очакваме да видим малката госпожица и да научим името, което супермоделът и музикантът са избрали за нея, сме щастливи да научим, че двамата се наслаждават на родителството и са много "емоционални след раждането".

https://www.instagram.com/p/CDVAAOCHjhF/

"Всичко мина гладко и тя се възстановява в мезонета си", споделя източник, близък до двойката. "Джиджи е на седмото небе и не може да повярва, че са създали ангел. Тя е наистина влюбена и страшно емоционална, докато държи момиченцето си."

"Зейн също бе много емоционален, когато се роди. Оказа се емоционален и специален момент за него", коментират още техни приятели, уверявайки, че бившият вокалист на One Direction "се е променил завинаги и никога няма да разочарова нито нея, нито Джиджи. Той иска да бъде възможно най-добрият баща."

5

По-голямата част от семейството на Джиджи, включително баща ѝ Мохамед, брат ѝ Ануар и, разбира се, Бела вече са срещнали най-новото попълнение в семейството и са "обсебени и влюбени" в малката. "Наистина е вълнуващ момент и всички не могат да ѝ се наситят."

https://www.instagram.com/p/CFgSR7mHV7y/

"Нашето момиченце е тук, здраво и красиво. Да се опитам да опиша с думи как се чувствам в момента, би било невъзможна задача", споделя новият татко в официалния си Twitter акаунт при раждането. "Любовта, която изпитвам към този мъничък човек, е извън всякакви граници. Щастлив съм да я познавам, горд да я нарека моя и благодарен за живота, който ще имаме заедно."

Джиджи също не пропусна да сподели сладък кадър в Instagram, на който към момента виждаме само ръчичката на малката г-ца Малик. "Нашето момиче се присъедини към нас през уикенда и вече промени света ни. Толкова съм влюбена!"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA