Никол Кидман не е "готова" да говори за развода си с Том Круз

Звездата от "Големите малки лъжи" обаче признава, че бракът ѝ с актьора е бил нейната голяма "защита".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 октомври 2020

Често виждаме Никол Кидман на екран (съвсем скоро и в новия минисериал на HBO The Undoing), но не толкова често тя решава да говори за личния си живот, в който, ако случайно не сте забравили, е и бракът ѝ с Том Круз.

Две години преди да сложат край на любовта си, Кидман и Круз участват в лентата "Широко затворени очи", специално за която влизат в образа на двойка, изследваща концепцията за изневярата.

77

Въпреки че снимките е трябвало да бъдат завършени в рамките на три месеца, Кидман казва, че в крайна сметка са работили по филма две години. "Имахме две деца и живеехме предимно в каравана на снимачната площадка, правейки спагети, защото Стенли (Кубрик - режисьорът на лентата, бел.ред.) обичаше да хапва с нас понякога", споделя тя пред  The New York Times Magazine. "Работихме с най-великия режисьор и учехме за живота си, наслаждавайки се на времето."

Като се има предвид естеството на филма и сюжетната линия в основата му, въпросът дали играта помежду им не е провокирала някакви негативни чувства е съвсем логичен. Никол обаче отрича да е така. "Бяхме щастливо женени, след тези сцени отидохме на картинг. Наехме едно място и се състезавахме до 3 сутринта. Не знам какво друго да кажа. Може би не съм способна да погледна назад и да мисля за това. Или не съм готова."

857

Когато двамата вземат решението да сложат край на взаимоотношенията си, нито една от страните не коментира развода, но Кидман споделя, че сключването на брака с Круз я е предпазило от сексуалния тормоз, който по това време се е настанил в холивудските редици.

"Омъжих се много млада, но определено не беше сила за мен, а по-скоро защита", разкрива още звездата от "Големите малки лъжи". "Омъжих се по любов, но това, че казах "да" на изключително мощен мъж ми попречи да бъда сексуално тормозена. Когато се разведохме, бях на 32 и се наложи да порасна."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA