Изцяло в бяло: Никол Шерцингер, по-уверена от всякога

Бившата Pussycat Doll очарова Instagram аудиторията си с бяла визия, допълнена от аксесоари на български дизайнери. Впечатлени сме!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 октомври 2020

Напоследък Никол Шерцингер грее от любов и не спира да ни показва колко е щастлива! Нямаме обаче нужда от доказателство, че талантливата изпълнителка винаги е на гребена на модните тенденции и на разположение, за да демонстрира перфектния си стил.

Използвайки горещите летни дни за екзотична ваканция в Португалия, Никол и новият ѝ любим Том Еванс посрещнаха есента из спиращите дъха кътчета на САЩ, тъй като стана време певицата да се върне към професионалните си задължения на жури в американския вариант на "Маскираният певец".

https://www.instagram.com/p/CGDoLqkDdj-/

42-годишната Шерцингер изглежда невероятно в новите кадри, които сподели в официалния си Instagram акаунт. Специално за тях тя позира с къс бял гащеризон с нестандартни ръкави и бял мрежест чорапогащник, които комбинира с чифт страхотни слънчеви очила и селекция от бижута на популярният френски бранд On Aura Tout Vu.

Любопитното е, че зад него всъщност стоят двама българи - Ясен Самуилов и Ливия Стоянова, които са родени в България, но след завършването си, решават да развиват бизнес в Париж и привличат вниманието на много звезди и други световноизвестни дизайнерски марки. 

https://www.instagram.com/p/CFst9kKDgOB/

Откакто певицата и Том Еванс дебютираха като двойка на парти след Златните глобуси в началото на януари, двамата са абсолютно неразделни. Горещото звездно дуо прекара съвместно социалната изолация, през по-голямата част от която, изпълнителката и бившият ръгбист извайваха перфектните си тела, които сега демонстрират за радост на всички свои Instagram последователи.

https://www.instagram.com/p/CFNdD9hDHGA/

Никол, която отбеляза 42-рия си рожден ден в края на юни, споделя, че никога не е била по-благодарна а някого в живота си. "Благодаря на Бог за още една година под Слънцето. Толкова съм благодарна за свежия дъх в белите дробове, за това, че сърцето ми бие по-силно от всякога", коментира тя в описанието под кадрите от романтичния си празник

„Благодаря за радостта и непреодолимата любов, която днес мога да получа от семейството, приятелите ми и толкова много хора по света. Благодаря ви, че сте толкова добри и никога не се отказвате от мен, вие ми показахте истинското значение на любовта, щастието и мира, и аз съм вечно благодарна именно за това".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA