Лени и Зоуи Кравиц могат да говорят за абсолютно всичко

Това твърди талантливият музикант, който споделя, че е в невероятни отношения със също толкова талантливата си дъщеря.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 октомври 2020

Очарователно е да виждаме звездни семейства, в които отношенията са толкова близки и нормални, че да забравим, че става дума за знаменитости. Точно такъв е случаят с Лени Кравиц и дъщеря му Зоуи, които са по-свързани от всякога. Или поне така казва той...

В ново интервю за списание People изпълнителят на "Fly Away" разкрива, че тясната връзка на майка му и дядо му е повлияла на приятелството, което в крайна сметка той е създал със собствената си дъщеря.

https://www.instagram.com/p/Bt1arVXFoB0/

"Със Зоуи водим много отворен диалог. Можем да говорим за наистина всичко. Майка ми и дядо ми имаха много близки отношения - до такава степен, че като тийнейджър смятах, че е нелепо. Те се обичаха и се ценеха", разкрива талантливият музикант. "Когато виждам връзката между Зоуи и себе си, виждам тази между майка ми и дядо ми. Много ме радва, че се издигнахме на това ниво."

Като един успешен артист сам по себе си, Лени не пропуска да изрази гордостта си от успешната кариера на Зоуи като музикант и актриса. Виждали сме Кравиц в много известни телевизионни сериали като адаптацията на HBO на "Големите малки лъжи" и High Fidelity на Hulu. Следващият ѝ голям момент на екрана ще бъде в "Батман", заедно с Робърт Патинсън, но от сега сме сигурни, че ще се справи повече от отлично!

https://www.instagram.com/p/BzTB3XUJkuw/

"Наистина го направи сама", коментира той за кариерата на дъщеря си. "В училище никога не е казвала на хората кои са нейните родители. Някои деца може да са го използвали в своя полза, но това не е нейният стил. Тя свърши невероятна работа. Знам, че майка ми е много горда с нея - не само заради постиженията ѝ, но и заради поведението, нагласите и самата тя като човек."

Лени също споменава колко е важно да запазим близки отношения с хората от миналото ни, които го заслужават. Той има предвид бившата си съпруга и майка на Зоуи, актрисата Лиза Бонет, с която се развежда през 1993 г. "Това е от съществено значение. Имаме дете и се обичаме точно както преди - просто в различна ситуация. Отнема време, работа и отдаденост, но това е нещо, което направихме заедно." Казахме ви, че е наистина очарователно!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA