Сестрите Кардашиян с щедро дарение за нуждаещите се в Армения

Дамите от най-известното семейство в света обединяват сили, за да помогнат на всички пострадали от конфликта между Армения и Азербайждан.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 октомври 2020

На фона на настоящия конфликт между Армения и Азербайджан, Ким Кардашиян анонсира дарение в размер на 1 милион щатски долара за арменски фонд, който да подпомогне засегнатите и нуждаещите се от храна, подслон и медицинска помощ. 

39-годишната Кардашиян, както и останалата част от най-известното семейство в света, има арменска жилка в кръвта си, тъй като предците на покойния им баща Робърт Кардашиян са от Армения. Всички те дори са отвеждали зрителите на Keeping Up With The Kardashians на пътешествие в страната, така че е хубаво да видим, че не само рейтингът е важен.

https://www.instagram.com/p/CGLPbyAAbcy/

"За мен е чест да бъда част от днешните глобални усилия в подкрепа на @armeniafund. Говорех за настоящата ситуация и провеждах разговори с толкова много други хора, защото трябва да допринесем за по-нататъшното осъзнаване на кризата, която не можем да позволим да напредне", споделя средната сестра в официалния си Instagram акаунт.

"Моите мисли и молитви са със смелите мъже, жени и деца. Искам всички да помнят, че въпреки разстоянието помежду ни, ние сме една глобална арменска нация", казва още съпругата на Кание Уест, обяснявайки, че фондът "Армения" помага пряко на нуждаещите се в подобен критичен момент, доставяйки хуманитарна помощ под различна форма.

https://www.instagram.com/p/CGLRz2iJnI6/

https://www.instagram.com/p/CGLUKzPhDSq/

"Ще даря 1 милион долара и ще ви поканя да се присъедините към мен. Независимо дали помагате само за повишаване на осведомеността или сте дарили 1 долар, всяка помощ е от значение", коментира Ким с желание и други хора измежду нейните 189 милиона последователи да се включат активно според възможностите си. 

Kортни и Клои също бяха забелязани да обединяват феновете си и да разказват повече за тази близка до сърцето им кауза. "За мен като майка е особено важно да мисля за децата. Страхът и трудностите, които идват с конфликта, не трябва да стигат до тях", коментира Клои, докато Кортни каза, че е щастлива да бъде част от набирането на средства и продължава да мисли за всички, които са в трудно положение в момента.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA