Запознайте се с новия член в семейството на Дженифър Анистън

Да, говорим за едно от най-сладките и мили животинчета, които сте виждали в интернет пространството.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 октомври 2020

Дженифър Анистън е от хората, които просто носят в себе си безусловна любов към кучетата. Няма как да я виним, тъй като сладките и очарователни домашни любимци са склонни да ни изпратят на седмото небе, дори в моментите, когато сме далеч от него.

Точно поради тази причина Дженифър често разширява "животинското" си семейство, а в последния пост в официалния си Instagram акаунт тя ни представя и най-новото му попълнение.

"Здравейте! Бих искала да ви представя най-новия член на нашето 🐾 семейство", коментира тя в описанието под очарователното видео, което запознава аудиторията ѝ с "много уморения лорд Честърфийлд."

https://www.instagram.com/p/CGNQCJ3jX2h/

"Той незабавно открадна сърцето ми", казва още тя. "ОГРОМНО благодаря на @wagmorpets за невероятната работа, която вършите. Благодарна съм, че полагате толкова големи грижи за тези животни и им намирате домове за цял живот."

Не знаем дали Джен се е вдъхновила от историята, но Лорд Честърфийлд е британски политик и дипломат, запомнен с фразата "каквото си струва да се направи, струва си да се направи добре". Няма как да сме сигурни дали кученцето е дошло с това име или Джен го е избрала сама, но със сигурност това е най-ексцентричното и сладко прозвище на домашен любимец, което сме виждали напоследък.

https://www.instagram.com/p/B9SmF12hOS9/

"Лордът" се присъединява към шнауцера Клайд и белия питбул Софи, които живеят с Анистън от години насам. Коментарите под сладката публикация са посветени главно на животинчето, но има и немалко виртуални аплодисменти за Дженифър, която отново е избрала да осинови, а не да купи.

Преди време звездата от "Приятели" споделя, че "мъжете идват и си отиват, а кучетата остават при теб. Няма друга такава връзка. Тъжно е, че не живеят толкова, колкото трябва и понякога се налага да се разделиш с тях, но тази любов е безусловна."

Не сме изненадани от новото попълнение в семейството на актрисата, даже се радваме, че отново е дала шанс на ужасно сладко и мило създание, което определено ще се радваме да виждаме в социалните мрежи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA