Море, коктейли и специални пожелания, Бела Хадид стана на 24

Супермоделът знае как да се забавлява, дори по време на пандемия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 октомври 2020

Въпреки пандемията в световен мащаб, Бела Хадид все пак успя да се възползва максимално от свободното си време и да отпразнува своя рожден ден.

Супермоделът напусна територията на САЩ с най-близките си приятели, за да отбележи 24-тата си годишнина, като, разбира се, не пропусна да разкрие най-вълнуващите моменти от уикенда със своите над 30 милиона последователи в Instagram.

https://www.instagram.com/p/CGGcVA0AlR4/

"О, боже, чувствам се като истинска късметлийка", гласи описанието под един от постовете на по-малката сестра Хадид, позираща в частен самолет със свои приятелки, заобиколени от много балони и ярко розови пера. "Обикновено отменям всякакъв голям празник за рождения си ден, така че тази година просто исках да заведа моите красиви приятелки на приключение, което абсолютно не подлежи на отмяна."

Въпреки че не разкри местоположението на големия купон, супермоделът сподели още много плажни кадри с коктейли, които ни накараха отново да се замислим за лятото.

https://www.instagram.com/p/CGG2c4Ggnm8/

"Целувам и прегръщам всеки един от вас за рождения ми ден", казва Бела в друг пост, изразявайки благодарността си към всички, изпратили специално пожелание. "Тази година беше върхове и падения, но се чувствам толкова благодарна, че съм жива. Оказа се, че е година на растеж, промяна и голяма самореализация. Благодаря, че съм тук и че ме карате да се чувствам по-малко самотна. Благодаря и на майка ми, че ме е родила. Тя е най-страхотната!"

https://www.instagram.com/p/CGIFH3XHFxu/

Разбира се, Джиджи също не пропусна да поздрави Бела за големия празник със специални снимки и още по-специално, лично послание. "Днес празнувам, но винаги съм благодарна за 24-те години, през които съм бил благословена с @bellahadid. Тя е моята опора, носи ми най-вкусните лакомства и има най-красивото сърце." 

That's what we call a celebration.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA