Селин Дион без грим и със специално обръщение към феновете си

Емблематичната суперзвезда използва вниманието на Instagram аудиторията си, за да се покаже без грим и благодарна за всичко в живота си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 октомври 2020

Краят на социалната изолация за Селин Дион съвпадна с прекарването на повече време сред природата. Суперзвездата и истинска модна икона не пропуска възможност да демонстрира своя съвършен натурализъм, позирайки без капка грим пред очите на своите милиони последователи в социалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/CGP8PkpHlX3/

Последният пост на Дион в Instagram празнува канадският Ден на благодарността и вместо да показва нейния удивителен, свръхмодерен усет за стил, тя просто седи в полето, призовавайки последователите си да обмисят нещата, за които са благодарни по време на "предизвикателните времена". Живеем именно в такива...

https://www.instagram.com/p/CF9rHeWnKaF/

"В предизвикателни времена като тези е още по-важно да се замислим за всичко, за което сме благодарни. Надявам се, че ще намерите моменти на мир, щастие и любов, днес и всеки ден", гласи описанието на Селин, а снимките ни показват зашеметяващ планински фон и перфектен изгрев. На това му казваме добре обмислен кадър!

https://www.instagram.com/p/CFZ3acxHN_B/

52-годишната изпълнителка споделя, че за нея винаги е било важно да се чувства добре, затова се облича единствено и само за себе си: "Тайната на стила е в куража и мисля, че всеки трябва да го усети", разкрива Селин, намигвайки към последната си тава "Courage". Съгласни сме!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA