Ники Минаж разкри пола на първото си дете

Рапърката, която стана майка в края на септември, издава семейните подробности малко по малко.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 октомври 2020

Изминаха няколко седмици, откакто Ники Минаж и съпругът ѝ Кенет Пети приветстваха новия член в семейството си. Новините тогава дойдоха без особени подробности за пола или името на бебето, но сега Ники е готова да разкрие повече. 

Музикалната суперзвезда използва вниманието на многомилионната си Instagram аудитория, за да публикува поредица от картички, които е получила за раждането на малкото... момченце. Сред изпратилите специални поздрави са Бионсе, Ким Кардашиян, Кание Уест, Уини Харлоу, както и креативният директор на Burberry Рикардо Тиши. 

https://www.instagram.com/p/CGXwpiljhiO/

В описанието под поста изпълнителката на Starships споделя, че е "толкова благодарна и влюбена" в сина си и че той е нейното "любимо малко момче в целия свят". Разбира се, само Бионсе може да се обърне към Минаж с истинското ѝ име - Оника. "Оника, добре дошла в майчинството. Бог да благослови теб и семейството ти. Б."

В началото на месеца източници, близки до двойката, разкриват, че Ники е дала живот на първородния си наследник на 30 септември в Лос Анджелис.

https://www.instagram.com/p/CDRWE0tjZhh/

Минаж казва "да" на Кенет Пети в края на октомври 2019 г., а малко преди това обявява плановете си да оттегли от светлината на прожекторите, за да създаде семейство. "Реших да се пенсионирам и да гледам семейството си. Знам, че сега сте щастливи. Към моите фенове, които ме подкрепят - продължавайте да го правите, докато съм на тази земя. Обичам ви до ЖИВОТ."

Очевидно тя наистина смята да се отдаде на семейните моменти, така че ѝ пожелаваме да бъдат изпълнени с много любов и щастие!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA