Тимъти Шаламе има да каже нещо важно

Звездата, в която почти всички момичета са влюбени в момента, далеч не е свикнала със славата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 октомври 2020

Свикнали сме да виждаме всевъзможни проявления на връзките на звездите, но очевидно някои от тях не са свикнали със самите себе си. Това важи с пълна сила за Тимъти Шаламе, който признава, че колкото и страхотна да е била връзката му с Лили-Роуз Деп, той ясно си спомня папарашките снимки от ваканцията им в Италия, които бързо се превърнаха в meme-та.

Причината е разгорещената целувка между двамата, която по-скоро напомня на последващ любовен акт. Ако се чудите за най-изисканото словосъчетание, означаващо "секс", току-що го прочетохте.

https://www.instagram.com/p/B2HxCSiAC8Q/

Тимъти обаче далеч не приема известността на тези снимки с лека ръка. "Онази нощ си легнах, мислейки, че това е един от най-хубавите дни в живота ми", споделя той в ново интервю за американското издание на GQ. "Цял ден бях на лодка с някого, когото наистина обичах, и затваряйки очи, това неоспоримо беше страхотен ден. След това се събудих и виждам тези снимки. Почувствах се смутен. Хората започнаха да говорят, да казват, че е реклама. Реклама? Мислите ли, че бих искал да изглеждам така пред вас?"

https://www.instagram.com/p/CGXRYr3h6uF/

Звездата от "Малки жени" признава, че животът под светлината на прожекторите никога не е напълно лесен, но в даден момент просто започваш да свикваш с вниманието, което те заобикаля. Шаламе и Деп се разделят няколко месеца по-късно, а наскоро той бе забелязан в компанията на обещаващата актриса Ейза Гонзалес.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA