Ашли Греъм: "Обичам голямото си, силно и красиво тяло"

Супермоделът отново демонстрира силната любов към себе си, отново без капка свян.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 октомври 2020

Ашли Греъм обича тялото си и не се притеснява непрекъснато да демонстрира любовта към него, особено във време, когато другите са готови да ни покажат, че не е редно да изпитваме такава, колкото и old school да звучи.

Точно поради тази причина супермоделът отново използва вниманието на многомилионната си Instagram аудитория, за да сподели нов чисто гол кадър с описание "nakie big girl", в който току-що е излязла от душа.

https://www.instagram.com/p/CGfQ89Yjbc5/

Докато много фенове похвалиха Греъм за това, че без капка свян показва своите извивки, някои се изправиха срещу нея заради факта, че се позовава на тялото си като "голямо". "Мразя това определение като голямо момиче. Не виждам нищо друго освен красива, естествено извита жена в целия си блясък... супер секси и женствена."

Греъм не пропусна да отговори, обяснявайки нейната лична дефиниция на думата "голям". "Чувам какво казваш, но ако гледаш на "голямото" като на позитивност и любов, тогава можеш да го видиш като мен. Обичам голямото си, силно и красиво тяло."

https://www.instagram.com/p/CGV7jPQDQ5H/

Още след шестчасовото раждане на малкия Исак в края на януари, Ашли споделя, че именно този процес я е накарал да се почувства като супергерой. "След като родих по естествен начин и усетих всичко, чувствам, че няма нещо, което не бих могла да направя. Няма нещо, което да ми се стори трудно."

https://www.instagram.com/p/CCER4yiDEwP/

Колкото и щастливи да са двамата със съпруга ѝ Джъстин, тя неведнъж коментира физическите промени, с които се е справяла през цялата бременност и по време на следродилния период. "Искам да ви покажа, че не всичко е цветя и рози. Никой не говори за възстановяването. Искам всички да знаят истинската страна на нещата. Искам хората да видят коя съм, защото всеки има история."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA