Момент, КАКЪВ ЦВЯТ са обувките на Били Айлиш?

Не искаме да го казваме, но ситуацията с роклята ОТНОВО Е ТУК. Да, онази рокля, която виждахме в различни цветове.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 октомври 2020

Сещате ли се как преди няколко години се появи снимка на рокля, която буквално запали интернет пространството и раздели широката аудитория на две, защото една част от нея виждаше аутфита в синьо и черно, а другата в златисто и бяло? Тогава доста фотографи и специалисти се надпреварваха да коментират своеобразния феномен, но по наш спомен, така и не се стигна до категорично обяснение за случилото се.

Е, ако сте готови да оставите тази ситуация в миналото, недейте. Защото Били Айлиш идва с нов казус, но под формата на обувки!

https://www.instagram.com/p/CGTqSWvFXCG/

Певицата публикува видео в Instagram, в рамките на което специално показва своя модел Nike Air Jordans. Очевидно обувките са в бяло и ментово зелено, но повечето хора (включително и аз) виждат комбинацията като такава между розово и бяло. "Всички вие сте като баща ми", споделя изпълнителката, когато дискусията се нареди в Trending позициите на Twitter. "Преди години бях с тези обувки и баща ми каза, че са толкова готини с тези нюанси на розово и бяло. РОЗОВО И БЯЛО?"

Феновете на изпълнителката веднага започнаха да поставят под въпрос "вижданията си", но ние стигнахме до интересен извод. През по-голямата част от видеото Били е на закрито и обувките изглеждат розови. След това ги "извежда" навън и зеленото става една идея по-ясно, но не и категорично определено. Питаме - КАКЪВ ЦВЯТ СА ОБУВКИТЕ НА БИЛИ? Според официалния уеб сайт на Nike, те са точно зелени.

https://www.instagram.com/p/CGODOVSFEZi/

Междувременно, петкратната носителка на "Грами" се подготвя и за първия в музикалната си кариера глобален виртуален концерт. Събитието WHERE DO WE GO? THE LIVESTREAM ще се случи в официалния уебсайт на Били с интерактивна продукция от lili Studios и ще бъде излъчено на живо от родния град на изпълнителката, Лос Анджелис. В България ще можем да го гледаме на 25-и октомври (неделя), в 1 часа след полунощ.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA