Специалната годишнина на Сара Хайланд

Звездата от "Модерно семейство" отбеляза три години любов с годеника си Уелс Адамс.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 октомври 2020

Докато всички големи поводи за празненства са поставени на пауза заради ситуацията с COVID-19, любимите ни звездни двойки продължават да търсят начини да засвидетелстват любовта помежду си и да покажат, че тя е повече от възможна, дори по време на пандемия.

Това направи звездата от "Модерно семейство" Сара Хайланд, която отпразнува третата си годишнина с Уелс Адамс по специален начин. Как? Ами, чрез гласуване.

"Седнахме, подредихме всичките си бюлетини и изследвания, попълнихме ги и оставихме в официалната кутия за гласове", споделя тя. "Проверихме три пъти, за да се уверим, че не са от фалшивите, които се подмятат из Калифорния."

https://www.instagram.com/p/CGXhh9Cj966/

"И тогава Уелс ни сготви вечеря и си разменихме подаръци. Това беше всичко", разкрива усмихнатата Хайланд, която получава и малко блясък от Cartier за празника.

В официалните си акаунти в социалните мрежи тя сподели малко повече за любовта помежду им, но и призова последователите си да гласуват. "Днес упражних правата си като американски гражданин. Беше забавно. Беше лесно! Не забравяйте, че гласуването не започва на 3 ноември, а ПРИКЛЮЧВА на 3 ноември. Гласувайте по-рано, ако можете!!!"

https://www.instagram.com/p/CGXpra7M6GG/

Адамс и Хайланд са заедно от три години, но спокойно можем да ги определим като едни от любимите ни холивудски персони с любовни взаимоотношения. "Преди три години те попитах кога ТИ щеше да ме помолиш да ти бъда приятелка. Сега сме сгодени и в разгара на оцеляването от глобална пандемия", написа Хиланд в своя празничен пост.

"Честит юбилей!", казва нейната половинка в друг такъв. "Списъкът с нещата, които обичам в теб, е по-дълъг от езика ми." Ако и вие сте сред феновете на Сара, със сигурност не искате да пропуснете новия брой на GRAZIA, който ви очаква в началото на следващата седмица.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA