Интернет полудя заради Photoshop обувките на Блейк Лайвли!!

Широката аудитория в социалните мрежи бързо забеляза нередност в последната снимка на Блейк и Райън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 октомври 2020

Ако има нещо, което Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс обичат да правят, при това повече от успешно, то е да карат широката аудитория в социалните мрежи да следи всяка тяхна крачка. Някой път дори буквално!

От скандалното място, което избраха за скромната си сватба, през постоянните забавни коментари под постовете им, до сериозните каузи, двамата винаги са част от дневния ред в социалните мрежи и това е напълно в реда на нещата.

https://www.instagram.com/p/CGqFS9CBf2Q/

Последният пост на двойката в Instagram е тяхна обща снимка, в която позират с избирателни бюлетини, давайки ясен знак, че са изпълнили гражданския си дълг и са гласували по-рано в надпреварата за президент на Съединените американски щати. 

"Това беше първият път на Райън", споделя звездата от "Клюкарката" в описанието под публикацията. "Той беше разбираемо уплашен. Всичко се случи толкова бързо. НАИСТИНА бързо. Той заплака. Престорих се, че плача. След това се обади на всичките си приятели. #Voteearly"

https://www.instagram.com/p/CGqFSgqAbeo/

Рейнолдс, родом от Канада, също сподели впечатленията си за големия ден. "За първи път гласувам в Америка. Бих искал да благодаря на съпругата ми Блейк, че направи първия ми път толкова нежен и любящ. В началото беше супер страшно, после вълнуващо и сега съм малко уморен. Но горд."

По-важното в постовете им се оказа не призивът за ранно гласуване, нито личното преживяване на Райън, а фактът, че обувките на Лайвли (чифт кафяви високи токчета), изглеждат като добавени с Photoshop, тъй като в снимката на Райън е боса, а на тази в своя профил я виждаме с обувки. КАКВО?

Истината е, че ако се вгледате достатъчно внимателно, наистина ще забележите, че обувките са нарисувани, а ние наистина не знаем какво да кажем. Напълно възможно е Блейк да е решила да направи тази малка корекция във фотографията, за да няма интересни коментари по неин адрес.

Потребителите в Twitter бързо започнаха да коментират случващото се, а талантливата актриса сама се включи в обсъждането на казуса. Споделяйки повторно кадрите в Instagram story, тя казва: "Не виждам проблем", преди да добави други снимки на краката си отблизо, в които отправя директно запитване към екипа на Christian Louboutin във връзка с евентуални свободни позиции, тъй като очевидно има "богат опит" с рисунките на iPhone.

Честно казано, Блейк е като всички нас, опитвайки се да изпипаме снимките си до съвършенство. Не можем да я съдим!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA