София Лорен се завръща на големия екран след 11-годишна пауза

Италианската легенда отново е готова за големия екран и има намерение да прави филми завинаги. ДА, да, ДА!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 октомври 2020

Повече от развълнувани сме да споделим, че след повече от десетилетие отсъствие от големия екран, София Лорен се завръща към актьорството.

86-годишната италианска актриса, превърнала се в легенда в Златната ера на Холивуд, ще се появи в предстоящия игрален филм на Netflix The Life Ahead, чиято премиера е на 13 ноември.

Кариерата на Лорен започва през 1950 г., когато е само на 16, а последната ѝ поява на екран е в мюзикъла "Девет" от 2009 г., където си партнира с Кейт Хъдсън, Марион Котияр и Никол Кидман

В свое ново интервю суперзвездата признава, че дългата пауза не е била планирана, а "просто така се е случило". "Исках да бъда вдъхновена и предизвикана. Нямаше филм, който да искам да направя веднага", споделя тя. "Това, което харесват, е истината."

https://www.instagram.com/p/B-9It8pnLza/

"Заобиколена съм от много, много голяма любов всеки ден. Мисля, че всеки ден е възможност за живот, да направите нещо, което искате да направите. Това ме вдъхновява...", разказва още тя за 70-годишната си кариера, стартирала от искрена любов към киното.

София Лорен

В The Life Ahead Лорен играе ролята на мадам Роза - жена, оцеляла от Холокоста, която към момента на действие се грижи и възпитава децата на секс работници. След няколко трудни и груби момента помежду им, Роза развива невероятна връзка с едно от децата на име Момо.

"Искам да продължа да правя филми завинаги", казва самата тя. "Знам, че е трудно да се намерят добри истории, но понякога се влюбвам в правилните. Възнамерявам да правя филми завинаги." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA