Джиджи Хадид е гласувала заради дъщеря си

"Гласувах миналата седмицата с дъщеря ми до мен - за Америка, която искам тя да види."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 октомври 2020

Подобно на много други знаменитости под светлината на прожекторите, Джиджи Хадид също насърчи феновете си да гласуват на предстоящите президентски избори в САЩ. Супермоделът обаче не пропусна да сподели и сладката причина, поради която е решила да гласува.

През уикенда супермоделът разкри, че е гласувал в компанията на с дъщеря си. "Гласувах миналата седмицата с дъщеря ми до мен - за Америка, която искам тя да види", споделя тя в официалния си Instagram акаунт. "Гласувайте, не само заради вас, но и за всички останали американци, които са по-малко привилегировани, с надежда за нация, която е обединена и състрадателна."

Джиджи сподели и повече информация за крайните срокове за гласуване във всеки щат и различните начини електоратите да гарантират, че гласът им ще остане чут. "Какъвто и да е вашият ПЛАН, аз се гордея с вас, уверете се, че имате такъв", коментира тя, призовавайки хората да гласуват с мнение по отношение на въпросите за имиграцията, расизма и LGBTQ+ правата.

Миналият месец Джиджи и Зейн Малик посрещнаха първото си дете заедно и малко след раждането, 25-годишният супермодел разкри, че момиченцето "вече е променило нашия свят", така че има смисъл тя да иска да направи света още по-добро място за малкото момиченце, което ние очакваме да видим. "Нашето момиче се присъедини към нас през уикенда и вече промени света ни. Толкова съм влюбена."

Междувременно, родителите се наслаждават на първите си дни като семейство във фермата на Хадид в Пенсилвания, където Йоланда изпълнява ролята на бавачка. "Чувстват се спокойни, но към момента Джиджи иска най-много поверителност по отношение на бебето и неговото отглеждане".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA