Кейт, Уилям и децата правят сладки за благотворителност

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж подкрепят Британския кралски легион с вкусни, домашно приготвени кексчета.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 октомври 2020

Ако все още търсите прилики между живота си и този на британското кралско семейство, спокойно може да спрете дотук. Оказва се, че Кейт Мидълтън, принц Уилям, принцеса Шарлот, принц Джордж и дори принц Луи са като всички нас в кухнята.

Доказва го последният пост на Британския кралски легион в социалните мрежи, където виждаме сладки лакомства, изработени лично от най-обичаната двойка в кралската фамилия.

"Херцогът, херцогинята на Кеймбридж и тяхното семейство показаха подкрепата си за нашия #PoppyAppeal тази година, като изпекоха тези вкусни макови кексчета, доставени в дома ни за грижи в Норфолк", гласи описанието под поста на благотворителната организация, която ежегодно почита живота и героизма на тези, които са загинали по време на война. 

Още през 2018 г. Уилям и Кейт се присъединяват към принц Хари и Меган Маркъл, за да отбележат Деня на паметта с официална церемония в Лондон. Това беше и първият път, в който херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха като двойка на официален ангажимент от кралския календар. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA