Криси Тейгън написа трогателно писмо за загубата на третото си дете

"Написах това, защото знаех, че трябва да кажа нещо, преди да мога да продължа и да се върна към живота."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 октомври 2020

Почти месец, след като Криси Тейгън сподели опустошителната новина за загубата на третото си дете с Джон Леджънд, телевизионната звезда и кралица на социалните мрежи публикува емоционално есе, в което коментира всичко случило се по време на този изключително труден период.

Тейгън благодари на многобройните приятели и последователи, свързали се с тях в последните няколко седмици, отбелязвайки особената си благодарност към онези, които не са очаквали нищо в замяна. "След като загубихме Джак, аз се почувствах невероятно притеснена, че не успях да благодаря на всички за тяхната изключителна доброта. За мен бележката "няма нужда да отговаряш" беше истинско облекчение. Благодаря на всеки един от тях."

Майката на две деца разкрива, че е диагностицирана с "частично отлепване на плацентата" - състояние, при което тя се отделя от стената на матката и води до възможна липса на кислород за бебето, както и до кървене при майката. 

"Той просто нямаше да оцелее, а ако бяхме продължили, можеше и аз да не го направя. Късно една вечер ми казаха, че ще е време да го пуснем да си тръгне сутринта", споделя още тя в емоционалното си писмо. "В началото плаках малко, след това изпаднах цялата в сълзи, докато дъхът ми не успя да събере невероятно дълбоката тъга. Дори докато пиша това сега, отново усещам болката."

По отношение на снимките, заради които тя получи широко неодобрение, Криси споделя, че е помолила Леджънд и майка си да снимат, "колкото и да е неудобно". "Обясних на колебливия Джон, че имам нужда от тях. Тогава нямаше смисъл за него, но знаех, че трябва да пазя този момент завинаги, по същия начин, по който си спомних как се целувахме пред олтара, по същия начин, по който се сетих за сълзите от радост след Луна и Майлс. Абсолютно знаех, че трябва да споделя тази история."

Въпреки критиките, с които тя бива залята след публикуването им, Тейгън споделя, типично в свой стил, че не се интересува от мнението на останалите. "Изживях го, избрах да го направя и тези снимки не са за никого, освен за хората, които са преживели това или са достатъчно любопитни, за да разберат каква е истината. Тези снимки са само за хората, които се нуждаят от тях. Мислите на другите нямат значение за мен."

Колкото и трудно и болезнено да изглежда, Тейгън описва в подробности болката си от сърцераздирателното сбогуване с малкия Джак. "Майка ми, Джон и аз го държахме и си казахме "сбогом", мама ридаеше тайландска молитва. Помолих медицинските сестри да ми покажат ръцете и краката му и ги целувах отново и отново, и отново. Нямам представа кога спрях. Може да е било 10 минути или час."

"Чувствам се зле, че мъката ни беше толкова публична, защото направих радостта толкова публична", казва Криси за бременността, която двамата с Джон разкриха в официалното музикално видео към сингъла му Wild. "Бях развълнувана да споделя нашите новини със света. Историите бяха достъпни за всички. Сега е трудно да ги погледнеш. Бях толкова убедена, че ще се справим. Чувствам се зле, че накарах всички да се почувстват зле. Винаги ще."

В заключението на есето си Тейгън повторно изрази благодарност към подкрепата, достигнала до цялото семейство. "Написах това, защото знаех, че трябва да кажа нещо, преди да мога да продължа и да се върна към живота, така че искрено ви благодаря, че ми позволихте да го направя. Джак винаги ще бъде обичан и част от живота на на нашите деца. Благодаря много на всеки един човек, който е мислил за нас или ни е изпратил любов. Ние сме големи късметлии."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA