Гуен Стефани каза "да" на Блейк Шелтън

Бившата вокалистка на No Doubt и кънтри музикантът са заедно от пет години. Честито!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 октомври 2020

Музикалната легенда Гуен Стефани и кънтри артистът Блейк Шелтън официално са сгодени! "@blakeshelton да, моля!", гласи описанието под последния пост на певицата в нейния официален Instagram акаунт.

Блейк също не пропусна да сподели романтичния кадър в своя профил, изразявайки своята безкрайна благодарност към Гуен. "Благодаря ти, че спаси моята 2020-а... и остатъка от живота ми. Обичам те. Чух, че каза ДА!"

Двамата съдии в американското музикално предаване The Voice излизат заедно от 2015 г., няколко месеца след като Стефани се развежда с Гавин Росдейл, а Шелтън с Миранда Ламбърт.

След като доста техни почитатели коментираха развитието на връзката им, без евентуален годеж или сватба, наложи се приятели на двойката да ги уверят, че те никога не са спирали да бъдат "лудо влюбени и неразделни. Блейк иска да отдели време за брака, но е абсолютно отдаден на Гуен. И двамата чувстват, че са намерили своя истински партньор в живота и планират да бъдат заедно завинаги."

"Най-доброто за мен, колкото и егоистично да прозвучи, е че открих онази част от себе си, за която не съм предполагал, че е в мен. Това определено е инстинкт, който се задейства", споделя Шелтън в свое интервю по отношение на връзката си с певицата, която има три деца от предишния си брак. 

Въпреки това, източници, близки до Гуен и Блейк коментират, че те вече търсят сурогатна майка, която да роди тяхно биологично дете - друг факт, от който са страшно развълнувани.

Преди обаче това да се случи, двамата ще започнат с планирането на сватбата, която очакваме да бъде голяма и тържествена, точно като самите тях. Питаме се... дали Гуен отново ще облече розова рокля? 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA