Клои Кардашиян разказва за битката си с COVID-19

"Позволете ми да ви кажа, че това нещо е реално, но ако спазваме мерките и сме отговорни, ще се оправим."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 октомври 2020

Въпреки че много знаменитости излязоха на преден план, ясно заявявайки пред широката аудитория, че са се сблъскали от първо лице с коронавируса, имаше и случаи като Дуейн Джонсън, който предпочете да не коментира битката си с вируса преди нейния край. Колкото и изненадващо да звучи, Клои Кардашиян очевидно е решила да последва примера му.

В нов клип от епизод на Keeping Up with Kardashians, най-малката сестра от семейството разкрива, че е дала положителен проба за COVID-19. "Току-що разбрах, че имам корона. Почивам си в стаята, ще се оправя, но бях наистина зле в последните няколко дни", споделя тя пред камерата.

Риалити звездата подробно описва симптомите си, сред които гадене, треперене, температура, "най-лудото главоболие", както и "усещане за парене в гърдите при всяко закашляне". "Позволете ми да ви кажа, че това нещо е реално. Ако спазваме мерките и сме отговорни, ще се оправим."

Не знаем дали здравословното неразположение на Клои е съвпаднало с това на Кание Уест, което Ким Кардашиян коментира ексклузивно в новия брой на GRAZIA. "Беше непознато и плашещо. Бяхме вкъщи сами с четирите ни деца. Трябваше да сменям чаршафите на Кание и да му помагам да стане от леглото, когато не се чувстваше добре", казва тя на страниците на списанието. "Предизвикателството беше, че всичко беше много непознато. Да сменяш чаршафите на мъжа си с ръкавици и маска е наистина плашещо."

Междувременно, неотдавна сестрите от най-известното семейство в света обявиха и плановете си да сложат край на реалити шоуто, направило ги истински звезди.

"Като семейство взехме трудното решение да се сбогуваме с Keeping Up With The Kardashians. След 14 години, 20 сезона, стотици епизоди и множество отделни предавания, ние сме изключително благодарни на всички от вас, които ни гледаха през тези години", споделят те в официално изявление. "През добрите времена, лошите времена, щастието, сълзите и многото връзки и деца. Ние завинаги ще пазим спомена за прекрасните моменти и безброй хора, които сме срещнали по пътя си."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA