Карли Клос е бременна с първото си дете

Супермоделът и Джошуа Къшнър предстои да станат родители в първите месеци на следващата година. Честито!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 октомври 2020

Очевидно проучванията, предвиждащи истински бейми бум в края на тази и началото на следващата година, са били напълно основателни. 

Карли Клос и съпругът ѝ Джошуа Къшнър очакват първото си дете заедно! Източници, близки до двойката, разкриха новината по-рано днес, споделяйки, че бъдещите родители са повече от щастливи от стечението на обстоятелствата и Карли ще бъде "най-невероятната майка". 

67/8

Двамата си казват заветното "да" през октомври 2018 г. на малка еврейска церемония в Ню Йорк, а през лятото на следващата година имаха и втора кънтри сватба в Уайоминг, която стана истински хит в интернет пространството.

Въпреки че е омъжена за Къшнър, чийто брат е съпруг на Иванка Тръмп, в последните няколко дни Карли открито заявява подкрепата си за бившия вицепрезидент на Щатите и настоящ кандидат за държавен глава - Джо Байдън. 

85

"За тези, които познават Карли, това цялото нещо има много смисъл", разкриват приятели на бившия ангел на Victoria's Secret. "Тя се грижи дълбоко за бъдещето на жените и винаги е подкрепяла кандидатите, които застават зад важните проблеми и нейната страст."

"Сигурна съм, че не съм единственият човек в тази страна, който не е задължително съгласен със семейството си по отношение на политиката", казва още супермоделът. Екипът на GRAZIA пожелава на Карли и Джошуа много любов и щастливи семейни мигове!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA