Скарлет Йохансон се омъжи за Колин Джост на тайна церемония

Звездата от "Отмъстителите" и годеникът ѝ са се врекли във вярност един на друг през изминалия уикенд.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 октомври 2020

Скарлет Йохансон и Колин Джост имат големи новини, които са готови да споделят със света. Двете половини на талантливата светска двойка вече официално са съпруг и съпруга!

Обявяването на щастливата новина се случи в официалния Instagram акаунт на програмата Meals on Wheels. "Радваме се да съобщим, че Скарлет Йохансон и Колин Джост са се оженили през уикенда на интимна церемония с близките и приятелите си, следвайки мерките за безопасност поради COVID-19", гласи описанието под поста.

"Сватбеното им желание е да подкрепят уязвимите възрастни хора през този труден период, дарявайки на @mealsonwheelsamerica. Моля, помислете за дарение, в случай че искате да отпразнувате щастливата двойка", се казва още в изявлението на организацията, на чийто сайт може да направите подарък на двойката.

Скарлет и Колин обявиха годежа си през май 2019 г., след като излизат в продължение на две години. Преди това звездата от "Отмъстителите" има зад гърба си два брака - с Райън Рейнолдс и с френския журналист Ромен Дауриак, от когото има дъщеря. 

5757

В свое интервю, дадено през юли миналата година комикът се пошегува за сключването на брак с Йохансон. "Ще се оженя, това е най-лудото нещо в света. Страхувах се от брака дълго, защото всеки път, когато разговарях с някого, оставах с впечатлението, че просто трябва да се оженя и не знаех какво може да се обърка", разкрива той.

"Тогава говорите с човек, който е женен от пет години и той ти споделя, че не трябва да бързаш, защото пред теб е целият ти живот", коментира още Колин. Честито на новото семейство!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA