Трябва да видите специалния подарък, който Ким получава от Кание за рождения си ден

Измежду всички критики за голямото парти, звездата от корицата ни този месец сподели и безкрайно личния подарък на Кание.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 октомври 2020

Докато Ким Кардашиян все още се справя с критиките заради грандиозните празненства по случай рождения си ден, телевизионната персона и звезда от корицата ни този месец, сподели нещо много специално, а именно подаръка, който получава от Кание за големия повод - холограма на покойния си баща Робърт Кардашиян с двуминутен монолог.

"За рождения си ден Кание ми даде най-смисления подарък в целия ми живот. Специална изненада от небето. Холограма на баща ми", споделя средната сестра Кардашиян в социалните мрежи. "Толкова е реалистично! Гледахме го отново и отново, изпълнени с емоции."

"Ти си на 40 и вече си пораснала. Изглеждаш красива, точно като когато беше малко момиче. Наблюдавам теб, сестрите ти, брат ти и децата ви всеки ден", казва холограмата. "Понякога пускам намеци, че съм наоколо. Бих те карал до училище с малкия си мерцедес всеки ден и щяхме да слушаме тази песен заедно."

Не се знае кой е написал сценария на футуристичната изненада, но се предполага, че Уест е измежду отговорниците, особено имайки предвид как Робърт нарича Уест "най-гениалният човек в целия свят" преди да каже, че Ким е "най-невероятната майка".

"Толкова се гордея... с жената, в която си се превърнала и с всичко, което си постигнала", споделя още гласът в холограмата. "Цялата ти упорита работа и всички бизнеси, които си изградила, са невероятни, но най-впечатляващо е желанието ти да станеш адвокат и да продължиш моето наследство. Това е дълъг и труден път, но си заслужава. Аз съм с теб на всяка крачка от пътя."

Към момента Ким не е споделяла нито един от другите си подаръци, макар че е трудно да си представим какво би могло да победи този. Още размисли за нейния празник, предизвикателствата на пандемията и семейния живот ще откриете в новия брой на GRAZIA, който вече ви очаква на пазара.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA