Криси Тейгън и Джон Леджънд: "Любовта ни помага да се справим с всичко"

Само няколко седмици след като загубиха третото си дете, Криси и Джон се качиха на сцената, за да покажат, че 2020-а не е лесна за никого.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 ноември 2020

Макар Криси Тейгън да се завърна в социалните мрежи преди известно време, вчера вечер тя направи първата си публична поява, присъединявайки се към съпруга си Джон Леджънд на сцената на предизборно събитие. Именно по време на него двамата изразиха подкрепата си към кандидата на демократите Джо Байдън и неговият вицепрезидент Камала Харис. 

"Искам да извикам - всъщност, можеш ли да излезеш на сцената, скъпа? Искам да видите, жена ми е тук. Синът ми Майлс е тук. Учим нашите млади хора да участват в демокрацията от самото начало", споделя Джон само няколко седмици, след като двамата с Криси обявиха загубата на третото си дете.

"Това беше трудна година. Толкова много от нас са изпитали болка и загуба. Загубихме приятели и членове на семейството, работа и какво ли още не. Определено се сбогувахме с много неща", казва още той, изпълнявайки сингъла Never Break от последния си студиен албум. "Посветих тази песен на жена си преди известно време. Написах я, вдъхновен от нашата връзка и от факта, че любовта ни помага да се справим дори с най-трудните моменти в живота си. Точно както цялата ни нация в този момент."

Самата Криси също коментира болката от опустошителната семейна ситуация в лично и емоционално есе, което сподели с многомилионната си аудитория в социалните мрежи. "Той просто нямаше да оцелее, а ако бяхме продължили, можеше и аз да не го направя. Късно една вечер ми казаха, че ще е време да го пуснем да си тръгне сутринта", разкрива тя. "В началото плаках малко, след това изпаднах цялата в сълзи, докато дъхът ми не успя да събере невероятно дълбоката тъга. Дори докато пиша това сега, отново усещам болката."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA